Babysang


Babysang er et tilbud for de minste barna 0-1 år, sammen med en av foreldrene/foresatte. Gjennom sang knyttes kontakt mellom foreldre og barn.

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn. I barnets oppvekst er det også viktig å presentere det for musikk. Den har betydning for barnets utvikling, idet musikken gir barnet auditive, sansemotoriske og kroppslige opplevelser. På samme tid er musikk en ramme hvor barnet får mulighet til å uttrykke og utfolde seg.

Det sosiale aspektet har en sentral rolle i babysangen. I musikken er man sammen om noe. Man deler en felles opplevelse. Man skaper noe sammen. Man leker og utforsker sammen. Musikk i seg selv handler i stor grad om samspill og kommunikasjon. Musikk og babysang gir derfor barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent. Det sosiale aspektet mellom de voksne er også viktig på babysang. Hver kan spiser vi ferdige tilberedt lunsj sammen.
Babysang holder til i Trosopplæringsrommet på Menighetssenteret hver tirsdag kl. 11.

Ved spørsmål ta kontakt med trosopplærer Cathrine Aagedal, 95 74 52 46.

Tilbake